torsdag 16 april 2009

16 Maj Vernissage @ 72:an!

Som ni alla säkert vet så händer det 16 maj! 1 månad kvar.. Tyckte att det var passande att uttala oss lite här också. Förra året den 10 maj i vår egna lilla (enorma) studio - smedby lada, hade vi en en-dags-utställning med vernissage. Vi fick stipendierade pengar från en otroligt bra kulturellt entusiastisk organisation i vårt Upplands Väsby; UNG ARR. 10 000 kronor hjälpte till att utsmycka ett flertal tråkiga väggar. Med både tavlor och s.k. väggproduktioner. Det konkreta målet var att få 100 besökare, vilket vi enkelt överskred uppemot 300.
I År gäller det - 16 Maj! För ytterligare 20 000 kronor, fortfarande stipendierat från UNG ARR så har vi utökat varje liten yta, och ordnat ännu mer tillgångar. I år kommer inte bara vi tre som ställde ut konst förra året att ställa ut, vi har närmare 10 gästartister med både tavlor och väggproduktioner. Målet i år är däremot betydligt högre uppsatt, 500 personer under hela dagen! Vi satsar större resurser i år på att få ut så mycket information som möjligt. Så håll utkik, och missa inte detta! Det blir sista gången, nästa steg blir större. Enjoy folks! Vi ses den 16e maj!

(Vägbeskrivning: Tåg mot Märsta från Stockholm central, Avstigning Upplands väsby. Buss 545V från östra sidan av stationen. Bussen går på lördagar bara en gång i timman, så kolla upp det om ni åker kommunalt http://sl.se/ (tvi). Avstigning vid ryttargatan och ni är framme! För er med bil; Smedby, smedby skola - studion är svår att missa, då det är en lada på 20 meters höjd!)

7 kommentarer:

Tesssssss sa...

Det står faktiskt inte vilken station man ska stiga av på med le buss ;)

Anonym sa...

sant, jocke kirra det där skiten

jork sa...

kirred that shit dirr!

Anonym sa...

sweeet

Anonym sa...

smedbaxxx

Troca Dream Team sa...

All dooone! Lördag smällsit!

Anonym sa...

bäst shizz ever!